Asistentul Financiar BCR, rapiditate si control propriu

images

Subiectului creditelor rapide i se alatura o alta noutate in ceea ce priveste serviciile Bancii Comerciale Romane oferite clientilor, prin intermediul Click 24 Banking.

Asistentul financiar BCR este destinat clientilor Bancii Comerciale Romane, care folosesc internet-banking- Click 24 Banking, cunoscut ca cel mai complet motor de procesare automata in ceea ce priveste fluxul de venituri si cheltuieli. Acesta beneficiaza de un set dublu de servicii sau functionalitati, in scopul analizei detaliate in ceea ce priveste administrarea bugetului personal. Oferit in mod gratuit, Asistentul Financiar BCR are misiunea de a categorisi in mod automat peste 90% din operatiunile realizate prin serviciul cu cardul sau prin Click 24 Banking.

Scopul unui astfel de serviciu sta sa favorizeze clientii Bancii Comerciale Romane, prin simplul fapt ca acestia isi pot, de acum, cunoaste si estima viitoarele cheltuieli, dar si de a primi notificari si de a vizualiza cat mai corect istoricul portofoliului.

Asistentul Financiar BCR porneste un nou trend global, un nou mod de a privi situatia asupra propriului buget. Asistentul Financiar BCR reprezinta primul pas catre un control total asupra banilor, veniturilor si cheltuielilor proprii, serviciul fiind desfasurat intr-o securitate bine pusa la punct, cu ajutorul aplicatiei Click 24 Banking.

Asistentul Financiar BCR ofera tuturor clientilor o perspectiva clara asupra cheltuielilor realizate, acestia beneficiind, in acelasi timp, de un mod cat se poate de transparent in ceea ce priveste modul de organizare a propriilor finante. Astfel, Banca Comerciala Romana este mandra sa prezinte un serviciu online sigur si practic, menit sa gestioneze intr-un mod cat mai eficient finantele personale ale clientului.

Totodata, Asistentul Financiar BCR reprezinta un important instrument de educatie financiara, un pas in plus pentru Romania, cu ajutorul caruia, clientul are posibilitatea de a urmari periodic situatia cheltuielilor si veniturilor proprii.

In serviciile noului motor de procesare automata sunt incluse si posibilitatea predictiilor cu privire la bugetul propriu, stabilind, in acelasi timp, noi actiuni asupra acestuia, caracterizate fie prin viitoare cheltuieli, economii, cat si investitii.


CEO www.drcredit.ro

No comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.