Creditele online, disponibile prin aplicatiile bancilor

credite online

Pe langa creditele in franci elvetieni, un alt tip de credite pare sa cucereasca clientii bancilor, si anume, creditele online.

Creditele online reprezinta ultima “tendinta” in domeniul bancar, acestea fiind disponibile printr-o aplicatie, implicit online, care permite clientului bancii sa opteze pentru tipul de imprumut dorit, fie ca este vorba despre carduri de credit si descoperit de cont, sau credite imobiliare.

Aplicatia online nu numai ca a fost foarte bine primita de catre romani, dar a avut si are in continuare parte de aprecieri, acest fapt datorandu-se, in primul rand, timpului economisit, in schimbul numeroaselor documente completate la ghiseul bancii. Aceasta optiune tine sa schimbe comportamentul clientilor, care, in momentul de fata, isi doresc rapiditate si flexibilitate, bancile conformandu-se, cea mai buna dovada fiind contractarea creditelor online, printr-o aplicatie speciala, dedicata clientilor.

Creditele online, accesate de pe site-ul bancii, permit clientilor de a afla instant, fara nici un fel de deplasare, daca exista posibilitatea obtinerii, cat si conditiile preaprobarii imprumutului dorit. Mai mult decat atat, aceasta aplicatie online ofera clientilor bancii o lista completa cu documentele necesare si cu pasii realizati in obtinerea unui credit, liste gandite in functie de fiecare tip de imprumut dorit, cat si in functie de veniturile si profilul solicitantului.

Un alt avantaj al clientilor bancii care apeleaza la creditele online  il reprezinta urmarirea situatiei complete a dosarului personal, aici fiind incluse atat aprobarea imprumutului, cat si obtinerea sumei de bani dorite. In situatia in care un client nu se incadreaza in cerintele imprumutului dorit, acesta se poate oricand indrepta catre o alta varianta, ce poate inlocui, dar si rezolva necesitatea acestuia.

Flexibilitatea unei astfel de aplicatii online permite clientilor de a-si alege perioada de creditare potrivita, cat si perioada de rambursare, variantele dobanzii, valuta sau garantiile. Pe langa toate aceste beneficii, clientii au posibilitatea de a obtine documentatia necesara aprobarii creditelor online, urmand ca, in ultima instanta, acestia sa faca un drum pana la banca, in vederea semnarii contractului de credit.

Creditele online pot fi accesate si cu ajutorul aplicatiei de internet banking, o modalitate ce ajuta clientii in simularea planului de rambursare, indiferent de tipul creditului (credit de nevoi personale fara garantii, credit ipotecare sau descoperit de cont), platforma fiind totodata una extrem de simplu de folosit, cu timp de aplicare redus la maximum si pasi usor de urmat.

 


CEO www.drcredit.ro

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tipurile de credite oferite de banci, in functie de nevoile clientului | DrCredit - Discutii, solutii, idei - 8 iulie 2014

    […] Creditele online se bucura din ce in ce mai mult de un real succes, insa nici creditele de consum nu sunt lasate  deoparte. Iata cateva informatii esentiale, pe care orice client al bancii ar trebui sa le aiba la cunostinta: […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.