Creditul cu buletinul revine in forta

1401081221_bancnota_100_lei_credite_biroul_baza_date

Problemelor existente in criza Postei Romane, li se alatura revenirea in forta a creditului cu buletinul, considerata, inca de pe acum, o situatie ingrijoratoare si deloc eficienta pe plan economic.

Creditul cu buletinul  reprezinta o solutie alternativa a cardului de credit, o masura care se dovedeste a fi de 10 ori mai scumpa, datorita dobanzilor uriase, rezultate in urma acestei actiuni. Creditul cu buletinul reprezinta imprumuturi urgente, oferite de institutiile financiare nebancare persoanelor cu nevoi financiare urgente, de multe ori, chiar si restantierilor la banci. Oferit fara prea multe formalitati, creditul cu buletinul ofera clientului sume de pana la 1.000 de lei, avand totodata obligatia ca acesta sa restituie suma  intr-o perioada de maximum 6 luni. O solutie perfecta, am putea spune, din punctul de vedere a clientului cu o stare materiala nu tocmai buna, un raspuns rapid si usor de obtinut, insa deloc rentabil.

Situatiile financiare precare, prezente in viata celor cu nevoi financiare urgente, conduc la aceasta decizie, corecta, intr-o prima instanta, dar total eronata, din punct de vedere economic. Prin urmare, aceste imprumuturi urgente, rezultate din “operatiunea” creditul cu buletinul sunt oferite doar pe baza actului de identitate, alaturi de o cerere scrisa. Beneficiari ale acestor imprumuturi pot fi chiar si restantierii, ce au datorii la alte banci, cat si persoanele care nu se pot descurca financiar pana la primirea salariului, sau cele care, pur si simplu, au nevoie in cel mai scurt timp de o anumita suma de bani, sau care intarzie cu plata ratelor.

Creditul cu buletinul, cunoscut ca si metoda “creditului la domiciliu”, se bucura, din pacate, de un numar in crestere a persoanelor care apeleaza la aceasta metoda costisitoare, insa eficienta si ideala pe termen scurt. Din categoria celor cu nevoi financiare urgente, ce par sa se bazeze din ce in ce mai mult  pe acest tip de imprumuturi urgente, enumeram si persoanele ce nu au permisiunea de a solicita un credit bancar, persoane ce nu se incadreaza in cerintele bancilor, cu privire la varsta, venituri, sau perioada petrecuta la locul de munca, acceptata de banci.

Cu toate acestea, in schimbul dobanzilor exorbitante, rezultate din creditul cu buletinul, o alternativa pe care o recomandam tuturor este intoarcerea la carduri, prin imprumuturi rapide, cu plata in rate fixe, fara dobanda si alte comisioane.


CEO www.drcredit.ro

No comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.