Graviola, planta din inima Amazonului, posibil tratament pentru cancer

graviola1

Alaturi de proprietatile extraordinare ale cafelei, dezbatute intr-un articol anterior, o alta planta misterioasa isi face intrarea in lumea medicinei naturiste.

Graviola, cunoscut si sub denumirea de Soursop, un fruct ce creste intr-un copac vesnic verde, din padurile din Africa, America de Sud si Asia de Sud-Est, se numara printre cele mai recente plante descoperite in medicina naturista. Atat frunzele, semintele, cat si radacinile plantei graviola sunt considerate adevarate remedii naturiste in tratarea numeroaselor boli, castigand astfel, cu succes, o binemeritata recunoastere in lumea medicinei naturiste. In fructul graviolei poate fi descoperit un miez alb si foarte mare, cu seminte de asemenea mari, negre. Cu o aroma ce pare sa varieze de la picant pana la foarte dulce, miezul alb este deseori folosit  pe baza de suc, datorita surselor naturale bogate in vitamina C, vitamine din complexul B si fibre dietetice. Fructul graviola se numara printre cele mai eficiente tratamente naturiste impotriva infectiilor, febrei, hipertensiunii arteriale si problemelor digestive, in timp ce semintele acestuia sunt folosite in lupta cu paduchii, datorita proprietatilor antiparazitare suficient de puternice.

Fara ca vreo parte a plantei graviola sa fie irosita, enumeram proprietatile extraordinare a acestei plante- minune, extrem de benefica pentru sanatate:

Scoarta, frunzele si radacinile graviolei sunt frecvent folosite in tratatarea hipertensiunii arteriale, acest tratament fiind oferit  pe baza unui ceai calmant.

Coaja plantei graviola poate fi folosita drept remediu excelent in tratarea febrei, in timp ce ranile pot fi vindecate prin aplicarea frunzelor asupra zonei cu probleme.

O alta proprietate miraculoasa a plantei graviola sta in posibilitatea tinerii sub control a diabetului, o boala pretentioasa si deloc prietenoasa cu organismul. Atat frunzele, cat si radacinile, sunt folosite in stabilizarea glicemiei, alte beneficii rezultate din folosirea acestei plante medicinale constand in efectele citotoxice, atunci cand vine vorba de tratarea tumorilor si celulelor canceroase.

Crescut in inima salbatica a Amazonului, graviola este considerat cel mai revolutionar tip de tratament impotriva cancerului, iar acest fapt stau sa il confirme studiile realizate de catre un producator important de medicamente din America, care, pe parcursul a 20 de ani, a descoperit informatii uimitoare. Se pare ca substantele active prezente in graviola au capacitatea de a identifica si chiar distruge celulele maligne, acest fapt fiind valabil in 12 tipuri de cancer.


CEO www.drcredit.ro

No comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.