Citybreak, o solutie de evadare pentru un weekend!

poze-plaja-valencia-01m

Daca despre sanatatea tenului si mastile naturale cosmetice am vorbit, urmeaza sa ne ocupam si de sanatatea sufletului, de obtinerea bunei-dispozitii, esentiala pentru o stare psihica cat mai benefica pentru intregul organism.

Un citybreak este intotdeauna binevenit in viata fiecaruia dintre noi, efectele acestei “evadari” de weekend” fiind incarcate de energii pozitive si de motivatia de a o lua de la capat.

Cand stresul si rutina de zi cu zi si-au facut deja prezenta in viata si cand totul devine banal si fara rost, se cere o remediere urgenta  a situatiei, iar una dintre cele mai potrivite solutii ramane organizarea unui citybreak, atat de benefic psihicului, dar si organismului totodata.

Pentru necunoscatori, conceptul de citybreak presupune acea iesire de weekend, diferita  insa, de o plimbare obisnuita. Atu-urile citybreak-ului sunt bazate pe o vasta cunoastere a respectivei  destinatii alese, prin o mai buna intelegere si descoperire a culturii acesteia, cat si a partii istorice sau a captivantei vieti  intalnite dupa lasarea intunericului, in timp ce o plimbare obisnuita, facuta in zilele libere este axata, mai degraba, pe iesiri in apropierea orasului natal si prin practicarea de activitati destul de des intalnite: iesirea la o activitate ca pescuitul sau o simpla vizite la rude.

Din ce in ce mai popular printre activitatile sau modalitatile de relaxare, citybreak-ul formeaza o legatura stransa cu agentiile de turism, in ideea asigurarii conditiilor optime si garantate privind cazarea turistilor, cat si a altor dorinte a acestora.

Organizarea unui citybreak se face, de regula, prin serviciile agentiilor de turism, insa optiunea pe cont propriu este si ea una valabila si practicata de cei mai multi dintre aventurieri. Un citybreak de 2-4 zile este raspunsul dorintelor  celor care nu isi permit un concediu prelungit sau, pur si simplu, doresc a vizita cat mai multe locatii, int-un timp cat mai scurt.

Costul unui citybreak este mult mai scazut ca a unui sejur complet, dispunand, in acelasi timp de un mod de transport rapid si convenabil, accesibil tuturor categoriilor de turisti. Fie ca este vorba de orase impunatoare sau orase mai modeste, dar pline de mister si arta sau respectarea celor mai vechi traditii, un citybreak este intotdeauna binevenit si recomandat, pentru o relaxare in inima naturii.


CEO www.drcredit.ro

No comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.