Larisa Iordache, Miss Campionatul European 2014

5-4_433

Daca pe data de 24 februarie 2014, Simona Halep ocupa locul 7 in clasamentul WTA, gimnasta Larisa Iordache vine si ea din urma, cu o adevarata colectie de medalii pentru Romania.

Larisa Iordache, recent declarata si Miss Campionatul European 2014, a reusit sa surprinda pe toata lumea atunci cand s-a intors acasa nu cu una, ci cu patru medalii, printre care trei individuale, de aur, argint si bronz, plus inca una de aur, alaturi de echipa Romaniei.

Cu noua medalii castigate pana acum, la junioare si senioare, si anume, doua medalii de aur, cinci de argint si doua de bronz, delegatia tricolora se poate mandri cu cele mai bune gimnaste din lume, unde sacrificiile si orele de antrenament au dat din plin roadele asteptate. Conform spuselor Federatiei Romane de Gimnastica, Larisa Iordache a fost declarata drept Miss de catre cei de la Sofia, datorita prestantei impecabile a acesteia, dovedita prin eleganta evolutiilor, pentru atitudinea si prestanta din timpul concursului.

La Campionatul European de la Sofia, gimnasta Larisa Iordache a reusit sa cucereasca in finala, medalia de aur la sol, cu un total de 14.800 de puncte, aceasta situandu-se la egalitate cu italianca Vanessa Ferrari, in timp ce Diana Bulimar s-a bucurat de ocuparea locului patru, cu 14.400 de puncte, aflata la egalitate cu poloneza Marta Pihan-Kulesza.

Mai mult decat atat, gimnasta noastra, declarata Miss de catre ziaristi si specialisti, nu s-a multumit doar cu o medalie de aur, urmand ca, in aceeasi zi, sa castige alte doua medalii, respectiv, medalia de bronz in finala la sarituri si medalia de argint, la barna.

Alaturi de campioana Romaniei, Larisa Iordache, au mai urcat pe podium si rusoaica Maria Harenkova, cu un total de 14.933 de puncte si o medalie de aur, si Alina Mustafina, de asemenea, din Rusia, cu 14.733 de puncte si o medalie de bronz.

Asadar, bilantul delegatiei Romaniei este urmatorul:

  • la senioare, aur castigat pe echipe si in finala la sol de catre Larisa Iordache; medalia de argint la barne- Larisa Iordache; bronz la sarituri- Larisa Iordache
  • la junioare, argint la individual-compus si sarituri, castigat de Laura Jurca; barna si sol- Andreea Iridon; bronz la echipe


CEO www.drcredit.ro

No comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.