Simona Halep, aproape de castigarea marii victorii

620554-simona-halep-sarapova

Daca Larisa Iordache, Miss Campionatul European 2014, ne-a uimit pe toti cu numarul impresionant de medalii de aur obtinut, urmeaza randul Simonei Halep de a ne face mandri, in ciuda rezultatului final.

Simona Halep si rusoaica Maria Sarapova au dus o lupta stransa in finala feminina de tenis,  desfasurata sambata, la Roland Garros. Din nefericire pentru romanca, Maria Sarapova castiga meciul cu un scor de 6-4, 6-7, 6-4, dupa o lupta stransa, cu un adversar pe cinste. Intr-un meci care a durat mai mult de trei ore, performanta celor doua sportive a fost una de exceptie, dovada fiind si finala feminina French Open, disputata in trei seturi.

Acompaniate de aproape 15.000 de spectatori, Simona Halep si Maria Sarapova si-au demonstrat abilitatile sportive impresionante, rezultate in urma unor pregatiri intense si numeroaselor ore de munca.

Intr-o prima instanta, Simona Halep reuseste un break in primul ghem, de 2-0, insa rusoaica Maria Sarapova vine si ea din urma, reusind sa o puna in defensiv pe romanca, castigand 5 jocuri la rand si conducand detasat cu un scor de 5-2. Ambitia o face pe Simona sa revina cu doua jocuri consecutiv, insa speranta ii este imediat stearsa, prin castigarea primului set de catre rusoaica, cu 6-4.

Cu un scor strans, cele doua sportive s-au duelat pana la 4-4, cu un break ce urma sa fie realizat de romanca, de 5-4, un scor ce parea sa o distanteze intr-o oarecare masura, insa si de aceasta data, Maria Sarapova reuseste sa o ajunga din urma, iar dupa cateva retururi care au tinut spectatorii cu sufletul la gura, setul decisiv este castigat de rusoaica, cu 6-4.

In ciuda faptului ca romanca Simona Halep s-a bucurat din plin in momentele in care avea sa fie destul de aproape de marea victorie, aceasta reuseste sa fie invinsa de Maria Sarapova, insa, dupa un meci extrem de strans si puncte spectaculoase.

Invinsa in ultimul act al finalei feminine, al turneului de tenis de la Roland Garros, Simona Halep urmeaza sa primeasca 1.300 de puncte WTA, cat si un premiu important in bani, in valoare de 825.000 de euro, in timp ce castigatoarea turneului primeste 2.000 de puncte si o colosala rasplata, de 1.650.000 de euro.


CEO www.drcredit.ro

Trackbacks/Pingbacks

  1. Simona Halep pierde meciul din semifinale, de la Wimbledon | DrCredit - Discutii, solutii, idei - 4 iulie 2014

    […] Aproape de castigarea marii victorii, Simona Halep pierde, in cele din urma, sansa la marele titlu, ramanand insa in inima romanilor, datorita performantelor sale impresionante, dovedite pe terenul de tenis. […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.