Sucursalele Omniasig, luate la perchezitii de catre procurori

1400060678omniasig perchezittiii

Daca ai fost interesat/a de informatiile reducerii ratei bancare la jumatate, cu siguranta ca urmatorul subiect iti va atrage atentia si te va privi in mod personal.

Sucursalele Omniasig au avut parte de clipe neasteptate si neplacute in cadrul zilei de 14 mai, o zi in care suprizele s-au tinut lant pentru 49 dintre sediile centrale, din intreaga tara, ale societatilor de asigurare. Motivul: multiple nereguli la sucursalele Omniasig, cu privire la suspiciuni referitoare la comiterea de numeroase infractiuni de abuz in serviciu si fals intelectual, realizate de catre mai multe persoane. Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica au inceput urmarirea penala, la aceste actiuni de perchezitii realizate la sucursalele Omniasig participand un numar insemnat de ofiteri de politie judiciara.

Directia de Investigare a Fraudelor, sprijinita de Serviciul Roman de Informatii, efectueaza cercetari amanuntite in aceasta cauza penala, in ceea ce priveste neregulile sesizate la sucursalele Omniasig, in care, suspectati de implicare in falsificarea politelor de asigurare se afla atat directorul general, cat si alti peste 40 de directori Omniasig.

Din cercetari insa, nu sunt vizati si clientii Omniasig, acestia fiind considerati in mod automat cumparatori onesti, cu bune intentii. Banuielile anchetatorilor arata faptul ca numarul de falsificari a politelor de asigurare poate ajunge la peste un million, iar un eventual prejudiciu adus statului, in valoare de milioane de euro, este cel mai probabil sa se adevereasca.

In urma controlelor realizate de catre politisti, urmeaza ca la sucursalele Omniasig sa fie ridicate cantitati uriase de acte, continuand ca, in urmatoarele zile sa fie cercetati si directorii societatii, prin chemarea acestora la audieri.

Conform Directiei de Investigare a Fraudelor, clientii care paseau in sucursalele Omniasig, in scopul incasarii politei de asigurare, erau intampinati de o oferta de despagubire venita din partea reprezentatilor societatii, evitandu-se astfel posibilele controale ce urmau a fi efectuate in urma nemultumirilor acestora.


CEO www.drcredit.ro

No comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.