Unde gasesti cele mai ieftine case din Bucuresti

Piata imobiliara a apartamentelor si garsonierelor a suferit o ajustare a preturilor importanta dupa declansarea crizei financiare. Socul a fost resimtit si in sectorul imobiliar al caselor nou construite. Iata care sunt ansamblurile rezidentiale din Bucuresti si din apropiere cu case la pret de apartament.

Domnesti: Case dupa buzunarul clientului

La doar cativa kilometri de centura Capitalei, in Domnesti, dezvoltatorii imobiliari au ridicat nu mai putin de patru ansambluri rezidentiale de case in tot atatia ani. Preturile au fost adaptate dupa buzunarul clientelei lovita de criza financiara.
Primele trei modele de case, pornind de la preturi de 59.000 de euro, erau alcatuite din 3-4 camere, 2 bai si bucatarie si aveau in proprietate o curte de maxim 250 de metri patrati. Acum, noile locuinte aflate in constructie au un pret mai ridicat, dar maresc suprafata constructiei si a curtii alocate fiecarei case.
“Este cel mai ambitios proiect al nostrum si unul dintre cele maimari ansambluri din zona de vest a Capitalei. Are 100 de case cu 4-5 camere si curti cu suprafete de 230-370 de metri patrati”, apreciaza reprezentantii firmei Irishvilla, constructorul noului cartier de caee din Domnesti.
Preturile acestor locuinte pornesc de la 63.700 de euro, fara TVA, constructorul apreciind ca sunt destui clienti pe piata care isi pot permite achizitionarea unei astfel de case.

Stefanesti: Case de lux la pret de apartament

Ansamblul de case Cosmopolis de langa iesirea spre Stefanesti ofera clentilor sansa de a-si achizitiona o vila intr-un cartier nou construit la prêt de apartament cu trei camere. Casele sunt amplasate intr-o zona amenajata dupa tipicul unui cartier occidental, cu terenuri de tennis, baschet, parc de fitness in aer liber, club de echitatie si plaja la lac.
Preturile variaza intre 76.000 si 90.000 de euro, in functie de dimensiunile caselor. Finisajele interioare ale caselor includ dotari complete, iar in cadrul complexului pazit 24/24 locuiesc deja 2.700 de persoane.

Mai multe despre ofertele de case si vile si din alte zone ale tarii.


CEO www.drcredit.ro

No comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.